Nonniin! Pitkästä aikaa jaksan taas kirjoitella heh heh. Anteeksi siitä.
Ja nehän sai Rian jäämään.

Kun Peg tuli viikko sitten käymään, en meinannut avautua ollenkaan aluksi. Mutta hän tuli vaihtoehtojen kanssa;
Joko jään perheeseeni ja koitan saada asiat täällä sujumaan, tai voin harkita perheenvaihtoa. Perheenvaihto tietäisi paikkakunnan vaihtoa ja koulun vaihtoa, mikä hieman pelottaa! Enkä sanonut oikeestaan ongelmistani, koska suurin ongelmani on melkein Shelby tällä hetkellä. Hän vain tekee elämästäni supervaikeaa. Soitin Pegille tosin jälkikäteen ja kerroin myös, että Shelby on iso osa miksi haluan jotain muutoksia. Meillä on lauantaina kolmas orientaatio, jossa koitan Pegin kanssa lisää puhua perheenvaihdosta.

Meillä on ollut kaksi päivää vapaata koulusta! Koska täällä on ollut "superhuonot" säät ja lunta satanut heh heh. Täällä ei ole kunnon talvirenkaita tosin, nämä ajavat samoilla renkailla kesät talvet ja sanovat, että hyvin näillä pääsee talvellakin. Joopa joo.. Ja olen siis ollut kaksi päivää putkeen kotona 4 seinän sisällä, onneksi huomenna pitäisi päästä kouluun. Rupee keittää kotona istuskelu.

Musta tuntuu, etten saa täällä mitään aikaan.. Ärsyttää, kun haluaisin muutoksia, mutta olen liian kiltti luonne ja pelkään loukata ihmisiä.