Jepjep. Taas alkaa tasaantumaan täällä ja ehkä menee taas vähän paremmin :)

Tänä aamuna olin niin innoissani, että pääsen lumilautailemaan pitkästä aikaa, onhan viime kerrasta laudan päällä jo vuosi vierähtänyt. Meidän koulussa on Ski Club, johon liityin ennen joululomaa. Mutta huonon lumitilanteen takia viime viikon matka rinteeseen peruutettiin, joten olin tosi innoissani kun aamusta täällä oli hyvä sää. Ei niin paljon lunta, mutta kylmä sentään oli.
 Koulussa oli melko hyvä päivä ja Governmentin tunnilla katsottiin joku tyhmä video liittyen presidentteihen. Espanjan tunti oli yhtä tylsä kuin muutenkin, on ihme yleensä jos pystyn pitämään pääni pulpetilta ja silmät auki. Keramiikka olikin sitten hupaisa, tehdään rautalanka eläimiä. Tuhosin jo yhden täydellisen hevosen ja nyt en saa uutta aikaseks perkl. Kaikki inhoo työskennellä rautalangan kanssa, koska se on niin ärsyttävää ja hankalaa!
 Loppupäivä olikin sitten tositosi tylsää ja toka vikalla tunnilla suutuin kun rupes sataan lunta ja täällä kaikki menee sekasin kun lunta sataa enemmän kun 3 inches.. Joten ne perkeleet peruutti kaikki harjoitukset ja pelit ja SKI CLUB. :( Olin niin vihanen.

 Täällä pitäis yön aikana keli mennä huonoks, joten tänään mun tehtävä on ottaa hevoset yöks sisään.. se tietää varmaan myös parin tunnin delayta aamusta<3