Voi kauheeta, tuli yhtäkkiä kauhea ahdistua vaihtarivuoteen liittyvän paperisodan takia. :/ Viikko sitten tuli AFS:ltä kirje mikä pitää olla jo ensi viikon perjantaina postissa. Ei siinä mitään, sovin yhden opettajan kanssa jo, että tehdään se torstaina, että saadaan se sitten ajoissa postiin. Ja sitten selasin tänään kalenteriani ja alustavasti sopimamme ajan kohdalla olikin tutor-juttuja. Meinas itku tulla kun tajusin, että olenkin silloin yläasteella kertomasta lukiosta yms. Ennin kanssa. Pitää huomenna soitella opelle ja kysyä jos vielä torstaina myöhemmin tai perjantaina sopis. Sit vaa perjantaina vois mennä pyörähtää AFS:n toimistolla heittää sen paperin. :s joopjoop.

Muuten ollut kivakiva viikonloppu<3 Marko oli To-La Ruotsin risteilyllä kavereittensa kanssa ja itse vietin perjantain siivoten ja katsoin kaksi elokuvaa; She's The Man ja DaVinci-koodi. Rakastuin DaVinci-koodiin, aivan sairaan hyvä leffa pitkästä aikaa nam:>> Aivan mielettömän hyvä juoni, harmi kun en ole kirjaa lukenut.
Lauantaina sitten olin aamun töissä ja käytiin viettämässä Mamman 60v. synttäreitä Kaarinassa ja illalla menin sitten Markon luokse yöksi. :> Sunnuntai mennytkin sitten vaan läskeillessä.

Tänään tosin kävi meijän taloa kattomassa joku pariskunta, joka oli tosi kiinnostunut mein talosta. Ja uuteen kämppään yritetään muuttaa ja ens viikolla, eli tiedossa pakkausta ja sillee! jänskättää:)