Heh eilen sitten oli hassun hauska perjantai-ilta! Shayeen kanssa soiteltiin, jos tehtäisiin jotain illalla ja hän ja pari kaveriaan tuli sitten meille hetkeksi. Suunnattiin Altoonaan hetken päästä ja mentiin ostarille pyörimään ja syömään. BigMac ateria Spritella ja Oreo-McFlurrylla PLEASE haha <3 =D Mall meni kiinni 9 ja lähdettiin sitten ajelee vaan ympäriinsä ja eksyttiin Duncansville Sheetzille, jossa nähtiin heidän kavereitaan. Sheetzin mamma oli takakiree ja jouduttiin lähtee Dunkin Donatsiin jotta saatiin istua jossain sisätiloissa.

Tänään pitäis vaan hengailen ja koitan saada koulutöitä tehtyä, ettei tarttis sunnuntaita hajoilla läksyjen parissa :PP On kauheesti töitä American Governmentista ja pitäis lukea englannin teksti. Phyi :D Ruotsi on unohtunut ihan totaalisesti, pitää koittaa siihen panostaa täysillä, koska haluaisin kirjottaa sen ylppäreissä! :PP

Tossa sitten mietin, et on vähän haikeeta kun ei Ennin kanssa valmistuta meidän luokan kanssa samaan aikaan, mutta päästäänhän niitten kanssa ees Abi risteilylle jos haluun kai :) <3 Ja tietty '91:sten kanssa Wanhojen risteilylle.


Mutta kirjottelen huomenna lisää rakkaat.

Lav ya, Ria <3