No mitäs tänne taas. Viikonloppu menny taas tehdessä ei mitään, paitsi tänään oli AFS-meeting Blue Knobissa, ja oli mielettömän hauskaa :) Meidän AFS ryhmä on paras, hemmetin Peg vaan ei halua meidän hengailevan muuten kun noissa miiteissä :( En ymmärrä koko sääntöä, mut suunniteltiin, et mentäis snoukkailee joku päivä yhdessä. Olis sika siistiiiii. Meillä oli Brunon kanssa pitkä juttu tuokio siitä, että miten me inhotaan molemmat koulua. Se vaan sanoi, ettei täällä muuten jaksais olla jos ei olis football kauden aikana löytänyt noita muutamaa hyvää kaveria. Minä niitä kun en ole löytänyt niin hän sanoi ymmärtävänsä, miks haluan välillä kotiin niin kovasti.

Torstaina oltiin Ski Clubin kanssa Blue Knobissa ja oli niin jees olla snoukkaamassa pitkästä aikaa. Pitää alottaa taas kun pääsee kotia <3 En kaatunut kun kerran pahasti, sekin sen takia että "kolaroitiin" Zackin kanssa ja löin sitä vahingossa leukaan :DD Mut oli parasta kyllä.

Koulussa ei ole tapahtunut _mitään_ kiinnostavaa. Bruno sanoi, ettei hän ainakaan tuu saamaan diplomaa, josta sitten mä rupesin miettimään et pitää varmaan mennä kysymään mun rehtorilta, että tulenko minäkään saamaan. Noh ainakin tietää huomenna, että jaksaako keskittyä kouluun. Espanja kiinnostaa mua tosi paljon, mut tunnit on niiiiiin tylsiä, nukahtelen vähän väliä siellä.. Vähän sama kun menis kutosluokkalaisten englannin tunnille :PP

mutta kirjottelen taas lisää ja kommentteja saa pistää. Vastaan myös kysymyksiin!!

Ikävä kaikkia <33