Voi sitä ihminen olla sitten typerä. Uutena vuotena tuli tehtyä tyhmä päätös, mikä sitten tänään koitui ystävyyden menetykseksi, mutta ei siitä enempää.

Haluaisin vain kotiin, tuttuun ja turvalliseen Suomeen. En vaan jaksa enää tätä erilaisuutta, en tiedä mitä teen aina väärin, mutta hommat onnistun aina pilaamaan.. Soittelin äitillekin tänään aamulla, juteltiin kaikenlaista ja hän kehotti harkitsemaan perheenvaihtoa, jos en rupee tuntemaan itseäni enemmän onnelliseksi. En kyllä haluaisi vaihtaa perhettä, mutta en kyllä haluaisi olla täälläkään. Haluan KOTIIN.

Shelby tuli sitten aamulla juttelemaan, että "You have been over your house alot recently" me: "Yeah, so..?" s: "That what happened w/ Ina last year, she was staying over here 2,5 weeks and things started to go wrong" me: "Mm. I've been studying and stuff tho?" s: "Yeah but if you ain't over mainhouse at all, we feel like we're just a hotel or sumthing"

Yeah. o/ Tämä parantaa vielä enemmän oloani. Kaiken tunnun tekevän __väärin__ ihme että haluan kotiin eikö? Ehkä koko vaihto-oppilas homma ei vaan ole minua varten. Ollaanhan täällä roikuttu jo 5kk, mutta vielä on 5,5kk jäljellä!

aww. Nukkumaankin pitäisi mennä kun kello täällä lähentelee 12..